Timing fra helvede

Mette Frederiksen lovede at lytte til de frustrerede S-vælgere efter det ydmygende valgnederlag. Men hvad er så det første, der sker: Socialdemokratiet er med at til at præsentere planer om skattelettelser til virksomhedsejer og milliardærarvinger. Timingen kunne ikke være værre. Flere og flere socialdemokrater lufter nu direkte utilfredshed med Mette Frederiksen. Det ligner en ond spiral. Hør også om SF’s formand Pia Olsen Dyhrs mulige statsministerkandidatur og regeringens opfordringer til prepping. De to politiske kommentatorer Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen analyserer ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.

BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.
I denne uge med www.hellofresh.dk: Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.