Vært og kommentator

 

 

Thomas Qvortrup

Vært

 

Thomas Qvortrup er en erfaren journalist og radiovært. Han har været vært på Gomorn P3, Nova Morgen samt Nyhedsministeriet på det nu hedengange TV2 Radio. Han har været politisk reporter på Christiansborg og derudover arbejdet som redigerende journalist i en årrække på Berlingske.Thomas har skrevet tre romaner, “Tæt på paradis”, “Delvecchios dom” og “Mellem venner” – alle udgivet på Gyldendal.

 

Lars Trier Mogensen

Politisk kommentator

 

Lars Trier Mogensen er en af landets skarpeste politiske kommentatorer. Han har arbejdet som politisk journalist siden 1998 og har gennem årene haft indtil flere redaktørposter på dagbladet Information, Dagen og Politiken, samt været vært på Radio24syv. I 2015 var han medstifter af medievirksomheden Føljeton, der i dag udgiver en stribe journalistiske nyhedsbreve.

Lars har også skrevet flere anmelderroste bøger. Blandt andre – sammen med Henrik Qvortrup – den dramatiske insiderfortælling ”For Enhver Pris” om Lars Løkke Rasmussens regering. I 2016 udgav han ”Den Store Joker – Et politisk portræt af Donald J. Trump”.