Socialdemokratisk kollaps

Den socialdemokratiske partitop forsøger febrilsk at inddæmme søndagens katastrofevalg til alene at handle om Europa-Parlamentet. Derfor har de smidt spidskandidat Christel Schaldemose under bussen. Men så let slipper de ikke. For de er nu hårdt presset fra to sider: På den side blev SF det største parti i Danmark, og på den anden side kræver Lars Løkke Rasmussen nu endnu flere reformer. Dermed formår Moderaternes formand med kirurgisk præcision at genere Socialdemokratiet maksimalt, og SF står til at kapre de sidste S-vælgere. Hør de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup analysere søndagens EU-valgresultat.

BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.
I denne uge med www.hellofresh.dk: Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.