SF større end S

Tronskiftet er på vej: SF står til at blive større end Socialdemokratiet – både ved søndagens valg til Europa-Parlamentet og hvis der var folketingsvalg nu. Det tegner til en katastrofe for statsminister Mette Frederiksen. For første gang i mange år er Socialdemokratiets berømte valgmaskine gået i hak, og samtidig har SF ført en skarp kampagne. Samtidig er Venstres spidskandidat Morten Løkkegaard trådt i karakter, og har fuldstændig overstrålet partiformand Troels Lund Poulsen. Kan Løkkegaard ligefrem blive ny Venstre-høvding? Hør de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup analyserer EU-valgkampens slutspurt.
BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.