Forvandlet Frederiksen

Statsminister Mette Frederiksen trådte frem som en helt ny politisk skikkelse i sin tale ved Folketingets afslutningsdebat – som den fejlbarlige Frederiksen. Pludselig erkender hun, hvad de fleste andre har kunnet se i mere end et år, nemlig at hun tog fejl af vælgernes vrede i forbindelse med både afskaffelsen af store bededag og hendes ellers vedholdende opsange om danskernes svigtende arbejdsmoral. Hvorfor skifter kun kurs? Hør også Sjúrður Skaales brag af en midnatstale og Socialdemokratiets offensiv mod techgiganterne i valget op til Europa-Parlamentet? Har Christel Schaldemose formået at sætte en folkelig dagsorden? De to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup analyser ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.

BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.
I denne uge med Sparekassen Kronjylland, Bagsværd Lakrids og www.hellofresh.dk: Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.