Messerschmidt provokerer parnasset

DFs formand søgte bevidst konfrontationen, da han truede med at trække sig fra det brede forlig om klimaloven. På kort sigt kan han formentlig kapre vælgere med den udmelding. Men koster det indflydelse på lidt længere sigt? Er klimapolitikken blevet den nye front i værdikrigen – nu da der er bred opbakning om en hård udlændingepolitik? Og betyder udskamningen af Messerschmidt, at den 26 år gamle “stueren”-diskussion får en ny tur – denne gang med klimapolitik som omdrejningspunkt? Hør også om Løkkes grønne modoffensiv og om Mette Frederiksens problemer med at balancere i forhold til krigen i Gaza.

BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app og med Sparekassen Kronjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.