Det går godt, pokkers

Paradoksalt nok skaber det nye problemer for regeringen, at dansk økonomi sprudler og nøgletallene bugner. Normalt bliver en regering løftet af en stærk økonomi. Men ikke SVM-regeringen. Opturen gør kun ondt værre. For hvordan så forklare smalhals i kommunerne og behovet for at arbejde mere? Hør også om den forheksede tilstand i dansk politik, hvor rygterne om Mette Frederiksens snarlige exit for alle til at forberede sig på en større ministerrokade. Og så er valget til Europa-Parlamentet for alvor skudt i gang. Hør de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup analysere ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.

BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.
I denne uge med Sparekassen Kronjylland og www.hellofresh.dk: I denne uge er der ekstra rabat. Brug koden FLASHUNPLUGGED og få op til hele 1.299 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.