Jalousidrama

Der er ondt blod mellem Venstre og Liberal Alliance. Begge partier forsøger at sætte kniven ind, hvor det gør allermest ondt: Venstre beskriver Liberal Alliance som træklatrende amatører – med klar reference til den kaotiske tid med Anders Samuelsen. Og nu svarer LA’s Ole Birk Olesen så tilbage og beskylder Venstre at være skyld i, at Danmark aldrig slipper af med Mette Frederiksen. Men er det ikke et svaghedstegn overhovedet at lade sig gå på af kritikken fra det kriseramte Venstre? Vi runder også Løkkes nye podcastlancering. Er det blot – som Altinget skrev – “tre timers mansplaining”?
BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app og med Sparekassen Kronjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.