Stjernestund for Vistisen

Kommissionsformand bliver han med sikkerhed aldrig. Ikke desto mindre fik Dansk Folkepartis EU-spidskandidat Anders Vistisen sit helt sit afgørende gennembrud på den store scene, da han hårdt og selvsikkert konfronterede Ursula von der Leyen. Mange vil være uenige med ham, men han talte lige ind i hjertet på de vælgere, der har fået nok af eliten. Herhjemme kom Mette Frederiksen usikkert og forkølet ud af 1. maj: Hun er på retræte i debatten om danskernes arbejdsmoral og holdt en i bedste fald uinspireret tale til sit kernepublikum. Hør også om Alex Vanopslaghs skævert i forsvarsforhandlingerne og ny kontroversiel handicapaftale. De to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup analyserer ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.
I denne uge med Sparekassen Kronjylland og www.hellofresh.dk : Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.