Begår Troels Lund en ‘Ellemann’?

Venstres daværende formand Jakob Ellemann-Jensen knækkede halsen på at ville være både partileder og forsvarsminister. Er efterfølgeren Troels Lund Poulsen ved at gå i samme fælde? Fregatfadæsen har udstillet et forsvar i kaos, men også en minister, der ikke er herre i eget hus. Samtidig forventes Troels Lund at håndtere krigen på den anden front – mod Inger Støjberg, som sætter trumf på med Trump-inspirerede CO2-rallyer. Kan Venstres formand skræve over begge dele? Hør de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup analysere ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
BorgenUnplugged produceres i samarbejde med Sparekassen Kronjylland og som altid med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.