Jobansøgning for milliarder

Mette Frederiksen argumenterer med verdensfreden, når hun forklarer, hvorfor Danmark skal bruge små 200 mia. kr. ekstra på forsvaret og våbendonationer til Ukraine. Men måske er der også en anden grund til, som statsministeren behændigt undgår at nævne – årsager, der handler om hendes egne karrieremuligheder. Hør også om både De Konservatives nye leder Mona Juul og multikunstneren på Christiansborg, Lars Løkke. De to politiske kommentatorer Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen analyserer ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.
I denne uge med Sparekassen Kronjylland og www.hellofresh.dk : Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.