Special: Vildere end ’73

Sidste valg var en “tsunami”, der har væltet op og ned på det politiske landskab. Forandringerne er kun lige begyndt. Sådan lyder konklusionen i den nye, omfattende valgundersøgelse, som professor Kasper Møller Hansen har stået i spidsen for. Han er special guest i BorgenUnplugged, hvor han fortæller om de mange rekorder, der blev slået: Aldrig før har så mange vælgere skiftet parti, ikke engang tilbage ved jordskredsvalget i 1973. Og aldrig før har politikernes personlighed spillet en så udslagsgivende rolle. Hør hvad tumulten betyder for dansk politik, og få afmonteret nogle udbredte myter om, hvad vælgerne går op i.
BorgenUnplugged produceres i denne uge med Sparekassen Kronjylland, Bagsværd Lakrids og som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.