Bragesnak om ældre

Med flere års forsinkelse kom regeringens ældreudspil endeligt, iscenesat med pomp og pragt af statsminister Mette Frederiksen (S). Men vil indholdet kunne tilfredsstille de tårnhøje forventninger, som Socialdemokratiets formand selv har bygget op til i årevis? Samtidig rasler Venstres formand Troels Lund Poulsen med sablen: Han advarer nu om en mulig russisk invasion i nær fremtid, og har samtidig skærpet fronten herhjemme over for Socialdemokratiet i miljøskandalen om Nordic Waste. Hør Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup diskutere ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.

BorgenUnplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app.
I denne uge med Sparekassen Kronjylland, Bagsværd Lakrids og www.hellofresh.dk : Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.