Jordskred

Miljøskandalen i Ølst har givet Socialdemokratiet blod på tanden: Nu kan der igen føres værdikamp om grådighed og retfærdighed, og skurken er et fund. Statsminister Mette Frederiksen og hendes håndgangne S-ministre giver den fuld skrue. Men kan de levere? Den kortsigtede gevinst kan hurtigt blive overskygget, hvis det viser sig bare at være snak. Er det hykleri, når S angriber Nordic Waste, men beskytter Aalborg Portland? Venstre hører man ikke meget til. Til gengæld har Troels Lund (V) trykket i land, når det gælder kvindelig værnepligt? Hvad handler den retræte om? Hør de to politiske kommentatorer Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen diskutere ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.

BorgenUnplugged produceres i samarbejde med Sparekassen Kronjylland og som altid med alle, der støtter os på borgenunplugged.10er.app.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.