Hvem råber egentlig hurra?

Regeringen kan fejre 1-års fødselsdag i skyggen af en hidtil uset folkelig modvilje mod midterprojektet. Meningsmålingerne er elendige for alle tre partier, og kun hver femte vælger ønsker, at SVM-regeringen skal fortsætte efter næste valg. Til gengæld går det fint med at køre butikken: Intet truer nu regeringen. Senest er der landet en bred skatteaftale og der er enighed om fortsat at yde ekstra milliarddonationer til Ukraine. Men spørgsmålet er om regeringen har vælgerne med sig her? Hør de to politiske kommentatorer Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen diskutere ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app og i denne uge også www.hellofresh.dk : Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.