Kroning af Troels Lund

Valget af ny Venstreformand tegner til at blive en ren formssag: Magtmanden Troels Lund Poulsen har allerede opbakning fra stort set alle topfolk i partiet. Men er der alligvel mytterister i baglandet, som nu vil forsøge at bruge åbningen til at trække Venstre ud af midterregeringen? Venstres problemer forsvinder i hvert fald ikke med Jakob Ellemanns exit. Troels Lund Poulsen står over for en mere vanskelig opgave. Hør også den pinlige komiker-afsløring af udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen, som på skjult bånd undsiger Danmarks officielle Ukraine-politik. De to politiske kommentatorer Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen diskuterer ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app

Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med bagsvaerdlakrids.dk og www.hellofresh.dk.
Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.