Mettes stjerne falmer

Statsminister Mette Frederiksen står over sit hidtil sværeste møde med S-baglandet: På årsmødet i Aalborg skal der nok blive klappet taktfast, men ikke med samme jubelbrøl som tidligere. Flere og flere borgmestre og byrådsmedlemmer kritiserer hende højlydt. Derfor har Mette Frederiksen netop iværksat en charmeoffensiv – om  lønløft til fire faggrupper i den offentlige sektor. Men heller det skaber begejstring. Men er uroen overhovedet farlig for Mette Frederiksen? Hør også om Søren Papes nye udmeldinger og kaos i Alternativet. Lyt til analyserne af de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup.
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app og i denne uge også www.hellofresh.dk : Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Borgen Unplugged – Mettes stjerne falmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.