Vejsidebomber i S-bagland

Mette Frederiksen, Jakob Ellemann-Jensen og Lars Løkke Rasmussen er taget på charmeoffensiv i en turbus rundt i landet. Men samtidig raser utilfredsheden med SVM-regeringen, især i det socialdemokratiske bagland. Borgmester efter borgmester går til angreb på regeringens manglende forståelse for problemerne ude omkring i kommunerne. Dermed er der lagt i kakkelovnen til en endog meget giftig socialdemokratisk kongres sidst på måneden. Hvordan vil Mette Frederiksen få det ulmende oprør lagt dødt? Hendes problem er, at hun ikke kan gøre så forfærdelig meget uden at risikere det samlede regeringssamarbejde. Hør analyserne i denne uges udgave af BorgenUnplugged med de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup.
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på https://borgenunplugged.10er.app og i denne uge også www.hellofresh.dk : Brug koden HFBORGEN og få op til 1.199 kr. i rabat på dine første fem måltidskasser. Tilbuddet gælder også, hvis du tidligere har været kunde hos HelloFresh og har opsagt dit abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.