Multikunstneren Løkke

Han er her, der og alle vegne: Moderaternes formand Lars Løkke Rasmussen er sjældent i hopla, og nyder tydeligvis sin nye hovedrolle som ministeren for det hele. Er statsminister Mette Frederiksen (S) overhovedet i stand til at styre sin udenrigsminister? Er Løkke ude af kontrol? Ugens finanslovsudspil blev i hvert fald meget Løkkes, med penge til øst og vest, både til gården og gaden. Efter mange år med fedtede finanslove har Socialdemokratiets Nicolai Wammen nu åbnet pungen. Men hvor er den “nye valuta” blevet af? Hør også om mytteristemningen hos De Konservative og Søren Papes frie fald. Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen diskuterer ugens vigtigste begivenheder i dansk politik.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med Bookbeat.dk. Ved at signe op på bookbeat.dk/borgen får du kvit og frit adgang til over 800.000 titler i 60 dage.

Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på borgenunplugged.10er.app/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.