Mette F er afgørende svækket

Surprise, surprise: Det lykkedes altså ikke at få genskabt de slettede sms’er. Den borgerlige opposition er ikke imponeret – så nu får den på den store klinge én gang til med anklager om ”cover up”. Men er det overhovedet umagen værd, for er vælgerne ikke bare dødtrætte af den sag? SMS’erne er Mette Frederiksens, men paradoksalt nok står Venstre med det største forklaringsproblem i sagen. Mere og mere tyder på, at Mette Frederiksen også er statsminister efter sommerferien. Kan hun få ro på? Næppe. For ånden er ude af flasken. Der er nu sat afgørende spørgsmål ved hendes autoritet i Socialdemokratiet. Og regeringen slipper heller ikke uden om det store ”genbekræftelses-projekt”. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene. 
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på www.borgenunplugged.10er.app/ og i denne uge også bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.