Mette F skaber drama i regeringen

Ånden er ude af flasken. Katten er ude af sækken. Tandpastaen er trykket ud af tuben. Alle metaforerne trænger sig på. For efter statsministerens besøg i Det Hvide Hus står det klart, at Mette Frederiksen ER kandidat til at blive Natos næste generalsekretær – uanset hvor mange gange hun siger, at hun ikke er det. Hvad sker der egentlig, hvis hun smutter? Ja, Løkke – dansk politiks store magtspiller – vil have regeringsgrundlaget genbekræftet, det samme gør Troels Lund Poulsen. Samtidig forlanger oppositionen valg. Uanset om statsministeren bliver NATO-generalsekretær eller ej, ligger ét fast: Diskussionen har afgørende ændret på dynamikkerne i dansk politik: Der er taget hul på diskussion om regeringens fremtid, og magtkampen i Socialdemokratiet er blusset op. Det står ikke til at ændre. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres som altid i samarbejde med alle, der støtter os på www.borgenunplugged.10er.app/ og i denne uge også www.liberalalliance.dk samt www.hellofresh.dk
* HelloFresh: Brug koden UNPLUGGED23 og få op til 1.153 kroner i rabat på dine fem første måltidskasser. Koden gælder for nye kunder og for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.