Løkke skræmt af Mette-exit 

Regeringen har kun et halvt år på bagen. Men det kan være slut med SVM-projektet inden længe. I hvert fald, hvis Mette Frederiksen får jobbet i NATO. Og dét er Løkkes rædselsscenarie. Samtidig tårner problemerne sig op for den stadig sygemeldte Jakob Ellemann-Jensen, der bliver beskyldt for at have vildledt Folketinget i forbindelse med en våbenhandel. Spørgsmålet er, om Ellemann vidste, at oplysningerne var forkerte, eller om han handlede i god tro? Uanset hvad er ministre tidligere blevet fældet for langt mindre – men nu sidder Ellemann jo i en flertalsregering. Tilbage står dog, at hans egne partifæller holder ham ud i påfaldende strakt arm. Kan man helt afvise, at han må forlade forsvarsministerposten? Nej. Så vild er dansk politik lige nu. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med www.liberalalliance.dk og som altid alle, der støtter os på borgenunplugged.10er.app/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.