Tør regeringen?

Der skal bruges 38 milliarder ekstra til forsvaret over de kommende ti år. Ikke til krudt og kugler men til at lappe huller og få rettet op på et forsvar, der er kørt helt i sænk. Tør regeringen mon skaffe de mange penge ved at gennemføre alle de reformer, den har lagt op til? Det er det store spørgsmål i dansk politik lige nu. Ikke mindst efter Reformkommissionen i onsdags fremlagde et forslag om at afskaffe 10. klasse. Forholdet mellem fagbevægelsen og Socialdemokratiet er stadig anspændt, men Mette Frederiksen holdt en elegant 1. maj-tale, hvor hun formåede at navigere i det minefyldte farvand – store bededag og seniorpension – og også fik refereret indirekte til sagen om Lizette Risgaard. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med skivemoedet.dk og som altid alle, der støtter os på borgenunplugged.10er.app/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.