Jon og Lizette

To sager har fyldt alt i den seneste uge, og de handler om det samme: MeToo. Moderaternes formand har med en klassisk Løkke-manøvre vundet tid i forhold til håndteringen af Jon Stephensens seksualiserede besked til et ungt medlem af ”Unge Moderater”. Nu er det et åbent spørgsmål, om Stephensen kan vende tilbage til Christiansborg efter sin orlov. Frontkvinden for Fagbevægelsens Hovedorganisation, Lizette Risgaard, er også gået på orlov, efter det er kommet frem, at hun er blevet centrum for en klassisk MeToo-sag og har mistet støtte fra dele af fagbevægelsen. Er hun ”dead woman walking”? Imens kører dansk politik videre på bedste beskub. Nicolai Wammen lander driftssikkert årets finanslov med bred opbakning – dog uden de Konservative. Mette Frederiksen kæmper stadig med intern kritik og skal nu også forholde sig til ubekvemme forlydender om, at hun er på vej til en stor international toppost. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med bagsvaerdlakrids.dk og www.hellofresh.dk
* HelloFresh: Brug koden BORGEN23 og få op til 1.153 kroner i rabat på dine fem første måltidskasser. Koden gælder for nye kunder og for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.