Er regeringen klar til K-LA-R?

Regeringen bliver nu angrebet på egen banehalvdel af en ny alliance i dansk politik, ”KLAR-partierne”. Alex Vanopslagh, Søren Pape og Martin Lidegaard efterlyser de reformer, som regeringen selv har understreget vigtigheden af. Finansminister Nicolai Wammen kalder trekløveret for en ”snakkeklub”, men sandheden er, at angrebet er farligt for regeringen, fordi det tager luften ud af hele begrundelsen for at danne en flertalsregering. Det var også ugen, hvor regeringen – igen igen – forsøgte at signalere determineret handlekraft på klimaområdet. Og ugen, hvor justitsminister Peter Hummelgaard måtte sande, at hans damage control i parkerings-gate trods alt var for smart. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med skivemoedet.dk og www.sunwill.eu/dk/da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.