100 forbandede dage

Er skilsmissen uundgåelig? Bliver den beskidt og uforsonlig? Eller vil Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne gå fra hinanden i god ro og orden? Regeringen har kun siddet i 100 dage. Ikke desto minde er det et spørgsmål, der stilles med stadig større styrke. For sjældent – hvis nogensinde – er en regering i befolkningens øjne kommet dårligere fra start. Men endnu holder den sammen, og arbejdet fortsætter. Torsdag fremlagde regeringen finanslovsudspillet for 2023, og der er dømt smalhals, for på trods af, at det går rigtig godt for dansk økonomi, så er der usikre tider, og som Nicolai Wammen sagde, så ved man aldrig, hvad der venter rundt om hjørnet. Men hvordan forklarer regeringen egentlig, at der stadig er behov for den her krisefortælling, når det i virkeligheden går meget godt? Det kommer vi med et bud på, ligesom vi ser tilbage på regeringens første 100 dage. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene. 
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med www.hellofresh.dk – Brug koden BORGEN23 og få op til 1.153 kroner i rabat på dine fem første måltidskasser. Koden gælder for nye kunder og for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden.

One thought on “100 forbandede dage

  1. Tak for endnu et godt afsnit. Det er absolut så sandt analyseret, at tre-parti-regeringen ER kommet uhørt dårligt fra start.
    Jeg deler analysen, og har selv undret mig over, at man nærmest gør upopularitet til et alibi i sig selv. Det er en farlig strategi, særlig når man ikke er specielt beredvillig med svar når der stilles spørgsmål uden for dagsordenen. Det var I også inde på i sidste uge. Løkke kender spillet, og han kan ikke være overrasket over, at pressen griber chancen for at spørge når den byder sig… 🙂
    God weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.