Løkke amok på journalister – smart!

Come on! Snerrede Lars Løkke, da han fik spørgsmål om Jon Stephensen på et Ukraine-pressemøde. Det skal nok virke. For danskerne elsker politikere, der giver journalister tørt på. Men det betyder jo ikke, at sagen går væk af den grund. Kan mandaternes logik redde Stephensen? Det er et af de store spørgsmål i en uge, der også bød på en politianmeldelse af Alex Vanopslagh. Vi ser også på de store linjer i dansk politik med den store Ukriane-pakke til syv milliarder kroner og med KLs topmøde i Aalborg, hvor fremtidens velfærdssamfund er på dagsordenen. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene. 
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med ida.dk/om-ida/danmarks-bedste-fagforening

One thought on “Løkke amok på journalister – smart!

  1. Tak for endnu en god episode. 🙂
    Apropos Bergur, så hørte jeg på Under gulvtæppet, at Niels Thulesen Dahl sagde, det var farmand, der ringede og fortalte, at sønnen ville skifte, fordi Bergur selv var flov over tanken. Hvis dét stemmer, så er sønnike endnu mindre selvstændig end man i forvejen havde mistanke om… Det bliver en svær karriere, medmindre han snart får hård hud på hænderne, og viser nogle selvstændige takter.
    God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.