Vild, vildere – dansk politik

Sikken en uge. Regeringsrokade. Socialdemokratisk nedsmeltning i meningsmålingerne. Jon Stephensen-afsløringer. Og så en partiformand, der på dramatisk vis bliver smidt på porten. Få det hele sat i perspektiv i denne uges udgave af Borgen Unplugged: Hvor meget tynger Ellemanns nu langvarige sygemelding Venstre og regeringen? Hvor længe kan Mette Frederiksen holde sig fri af intern kritik? Er Jon Stephensen dead man walking – eller skal han satse på, at Løkke instinktivt hader, når alle medier løber i samme retning? Og endelig: Kan Vermund redde sit parti ud af kaos og morads? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med ida.dk/om-ida/danmarks-bedste-fagforening 
OG www.hellofresh.dk – Brug koden BORGEN23 og få op til 1.153 kroner i rabat på dine fem første måltidskasser. Koden gælder for nye kunder og for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst tre måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.