Presset øges på Ellemann 

Fungerende forsvarsminister Troels Lund Poulsen har besluttet at udskyde forhandlingerne om det nye forsvarsforlig. Under Jakob Ellemann-Jensen hastede det ellers helt vildt – men nu er der altså pludselig masser af tid. Samtidig forstærkes spekulationerne om, hvorvidt Ellemann vender tilbage, eller om Venstre skal have ny formand. Og endnu flere problemer for Venstre: Fortsat elendige målinger og kritik fra de gamle venner i blå blok for at bryde med skattestoppet. Men Venstre er så ikke det eneste parti, der er i modvind. Det er Nye Borgerlige og ikke mindst den nye næstformand Henriette Ergemann i dén grad også. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med bagsvaerdlakrids.dk og www.hellofresh.dk

*Nye Hello Fresh-kunder kan fra den 13. til den 26. februar få op til 1.041 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden FLASHBORGEN. *Tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst to måneder siden, kan få op til 828 kroner i rabat på de tre første måltidskasser med koden RETURBORGEN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.