Vender Ellemann tilbage?

Formanden for Venstre, vicestatsminister og forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen har trukket stikket og er sygemeldt på ubestemt tid efter en periode med såvel kæmpe arbejdspres som uforsonlig kritik fra alle sider. Alle udtrykker forståelse for beslutningen. Men i Venstre holder man vejret, mens man venter på nyt om formandens tilstand. For er det her bare forbigående – eller er det et første tegn på, at Ellemann ikke har formatet til at være formand? Endnu stilles spørgsmålet ikke åbent, men det er elefanten i rummet. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med www.hellofresh.dk *Nye kunder kan fra den 13. til den 26. februar få op til 1.041 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden FLASHBORGEN. *Tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst to måneder siden, kan få op til 828 kroner i rabat på de tre første måltidskasser med koden RETURBORGEN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.