”Bølle-regeringen”

Regeringen stod fast – på trods af massiv kritik fra oppositionen, der raser over en ”magtfuldkommen regering”, som benytter sig af ”bøllemetoder”. Hvis partierne vil med i forsvarsforliget, så kræver det nemlig, at de samtidig stemmer ja til at afskaffe store bededag. Fagbevægelsen har allerede truet med bål og brand, og det er måske ikke ligefrem en storkonflikt, regeringen har allermest brug for. Hvem rammer kritikken hårdest? Mette Frederiksen eller Jakob Ellemann? Vermund er snart væk, Pape ligger underdrejet – er der overhovedet en blå opposition? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med www.hellofresh.dk
* Nye kunder kan få op til 765 kroner i rabat på de fire første måltidskasser med koden BORGEN. 
* Tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst to måneder siden, kan få op til 828 kroner i rabat på de tre første måltidskasser med koden RETURBORGEN.

One thought on “”Bølle-regeringen”

  1. Det er faktisk lidt komisk, at man på side 10 i dokumentet omkring fjernelsen af st. bededag kan læse, at regeringen selv indrømmer at modellen for påstanden om arbejdsudbud baserer sig på beregningen af, at 1 time mere om ugen (altså 12 minutter pr. dag) fra august 2009 ligger til grund…

    Dét ligner en tilståelsessag, at man piller ting op af syltekrukken, som iklædes nyt alibi, og så er selv Venstre (og Moderaterne) med på, at gøre hvad som helst for at holde Mette F ved gryden fordi der er ministerbiler i det.

    Det er spændende at følge BorgenUnplugged – og jeg er glad for jeg ikke sidder i Folketinget, for jeg kunne ikke tie her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.