Mette F bør frygte fagbosserne

Mette Frederiksen sidder stærkt på magten. Men hun skal frygte den gryende konflikt med fagbevægelsen om store bededag. Nu har hun holdt sin første nytårstale som statsminister for den nye regering, men kunne man overhovedet høre, at den nu også består af andre partier? Og hvad med resten af Folketinget? Har de egentlig fundet ud af, hvordan de skal agere i den nye politiske virkelig, hvor fjender er blevet til venner? Messerschmidt står også i en ny virkelighed efter frifindelsen i Meld- og Feld-sagen. Kan han nu genrejse DF – eller er det for sent? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator på Ekstra Bladet, Henrik Qvortrup har svarene.
Borgen Unplugged produceres i denne uge i samarbejde med www.hellofresh.dk

* Nye kunder kan få op til 765 kroner i rabat på de fire første måltidskasser med koden BORGEN. 
* Tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst to måneder siden, kan få op til 828 kroner i rabat på de tre første måltidskasser med koden RETURBORGEN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.