Danmarksmesterskaber i løftebrud

Mette Frederiksen kommer til at bryde løfter. Jakob Ellemann-Jensen kommer til at bryde endnu flere. Hvis en SV-regering skal blive en realitet, skal de begge sætte deres troværdighed på spil. Men det er ikke desto mindre den vej, som forhandlingerne peger. Og som skæbnens ironi er Lars Løkke endnu ikke inviteret med til den politiske fest, som han selv indbød til i 2019. Heller ikke det klassiske midterparti De Radikale skal regne med at komme med. Fårene er i gang med at blive skilt fra bukkene i forhandlingerne om at danne en ny regering. Enhedslisten er tossede på Mette Frederiksen, og Alex Vanopslagh skælder og smælder også fra sidelinjen. Og hvad med Morten Messerschmidt? Hvad er der på spil for ham med Meld og Feld-sagen version 2.0? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.