Derfor skal Ellemann gribe chancen

Alle venter på Jakob Ellemann-Jensen. Efter Søren Gade er blevet ny formand for Folketinget er døren åbnet for, at Venstre kan gå ind i en regering sammen med Socialdemokratiet. Men tør Ellemann gøre Mette Frederiksen til statsminister? Og dermed bryde sit valgløfte? Hør om hvorfor det alligevel kan være værd at overveje seriøst for Venstre. Kan en SV-regering være en måde at kvæle Moderaterne på? Andre partier kæmper mere med at bevare relevansen på Christiansborg. Hvad er det for et selvopgør, der raser i Enhedslisten? Og har Nye Borgerlige mistet brodden? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.