Ellemanns midtlivskrise-dilemma

Skal, skal ikke? Forhandlingerne om en ny regering afhænger af, hvad Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen gør. Eller ikke gør. Skal han stå stolt uden for en mulig midterregering med Mette Frederiksen som statsminister? Eller udnytte sin nok allersidste chance for at få en tung ministerpost? Samme dilemma står den slagne Søren Pape i. Baglandet rasler med sablen, og hans dage som konservativ partiformand ser ud til at være talte – med mindre Pape går med i en regering. Kan magten blive hans redning? Der er mildest talt også bal i Nye Borgerlige. Hør hvorfor afhopperen Mette Thiesen næppe rykker til Dansk Folkeparti. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.