Spionbog kan splintre S-valgkamp

Ny sprængfarlig bog af tidligere FE-chef Lars Findsen er på alle måder dårligt nyt for statsminister Mette Frederiksen. Nu handler valgkampen pludselig igen om magtfuldkommenhed – og om en ny undersøgelseskommission. Endnu engang har en bogudgivelse ændret en dansk valgkamp. Det er turbulente tider: De Radikales nedtur fortsætter, og Lars Løkke sidder lige ved siden af og kan gnide sig i hænderne. Det gør Pape så ikke. De Konservatives formand har på rekordtid formået at sætte førerpositionen i blå blok helt over styr. Med en noget mere taktisk og fedtspillende stil er Jakob Ellemann-Jensen til gengæld ved at krabbe sig frem til en uventet favoritrolle. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.