Energichok booster blå blok

Fredagens aftale om om økonomisk vinterhjælp til trængte danskere afslutter langt fra den politiske ballade om stigende priser. Tværtimod: Det brede kompromis, hvor alle forligspartierne har fået noget, markerer kun begyndelsen på en tæt og turbulent valgkamp, hvor tidens energichok bliver den udslagsgivende faktor. Og det ser ud til at ville hjælpe de borgerlige partier mest. For når selv Enhedslisten er begyndt at foreslå skattelettelser, så ved man, at pendulet er ved at svinge. Hør også om Alex Vanopslaghs uheldige boligsag, ugens tv-partilederdebat og grøn fusion. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

4 thoughts on “Energichok booster blå blok

 1. Tak for endnu et godt afsnit af Borgen Unplugged.

  Først og fremmest må jeg erklære mig fuldkommen enig med Thomas omkring Partier i brand på DR tv. Det er nemlig fire rigtig gode afsnit, som på glimrende vis opridser kriserne i de fire partier: DF, Alternativet, Venstre og Radikale. Det er en af de gode ting ved at DR ikke skal lefle for annoncører, for hold da ferie hvor er der meget bras – præcis det vi blev advaret om før eksperimentet TV2 blev startet. Der er meget godt på TV2, men der er dælme også en del, som falder for detektor-testen, hvilket vi har set talrige gange. Lige på dét punkt kunne jeg også godt ende med helt at fravælge TV-kanaler, og så købe de streaming-tjenester man kan få…

  1. Hej Henrik

   Tak! Du er med på, at Borgen Unplugged også er kommerciel, ikk? Og er vi så enige om, at det godt kan lade sig gøre at lave kvalitetsindhold alligevel? 🙂

   1. Det er vi enige om. Forskellen er så også, at der er meget kort fra lytter til ledelse hos jer. Hvis TV2 leverer noget hø, så er de store nok til at feje det hele ind under gulvtæppet i programmer som Presselogen. I ville aldrig overleve, hvis ikke kvaliteten var så høj som den er. Det er min ærlige kompliment, at I er de bedste på podcast-fronten – helt uden sidestykke, og jeg bøjer mig gerne i støvet i respekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.