Karakterbog til partierne – 2022

Det seneste halve år i dansk politik har været hæsblæsende. Minksagen har mildt sagt taget sin del af overskrifterne. Krigen i Ukraine smittede også af på Christiansborg, hvor det nationale kompromis sikrede et historisk løft til forsvaret. Senere blev forsvarsforbeholdet afskaffet ved folkeafstemningen den 1. juni. Valgkampen var Messerschmidts store chance, men han greb den ikke, og nu er Dansk Folkeparti nærmest kollapset. Hvilken karakter får Messerschmidt for indsatsen? Og hvad med alle de andre partier? Uden at afsløre det hele på forhånd, er der flere partiledere, der skal have læst alvorligt op på pensum for at have en chance for at bestå den næste eksamen, og den eksamen er selvfølgelig folketingsvalget, som jo kommer i løbet af det kommende år – måske allerede nu til efteråret. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene. Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.