Minkbombe i Statsministeriet

Konklusionen fra Minkkommissionen er hård og kontant: Statsministeriet har handlet meget kritisabelt i forløbet, som førte til grov vildledning af minkavlere og offentlighed og den klart ulovlige instruks til myndighederne. Samtidig har 10 højtsstående embedsmænd begået tjenesteforsømmelser, og i det hele taget er der tale om den hårdeste kritik af en regering siden Tamilsagen. Men hvad bliver konsekvenserne? Ja, foreløbigt ikke noget. De to røde støttepartier har allerede fredet Frederiksen, og derfor afgøres Mette Frederiksens videre skæbne ene og alene af De Radikale. Men er Sofie Carsten Nielsen parat til at stå fast på retsprincipperne? Eller er udsigten til ministerposter for lokkende? Hør om det spegede magtspil i kølvandet på minkskandalen. Hør også om det totale kollaps i Dansk Folkeparti. Er Messerschmidt ved at lukke og slukke? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene. Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

One thought on “Minkbombe i Statsministeriet

  1. Man må helt stilfærdigt konstatere, at virkeligheden nåede at indhente jeres afsnit, for causeringen omkring orkestrering af oprør i DF fra Kristian Thulesen Dahl holder ikke en meter, når nu man senere kunne høre, at denne tiltræder som adm. direktør i Port of Aalborg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.