Mette ‘Løkke’ Frederiksen

Statsministeren har fået en fiks idé, som pudsigt nok er den præcis samme, som Lars Løkke Rasmussen trak op af hatten i sidste valgkamp: En regering hen over midten. Er det rent spin? Eller hvad er Mette Frederiksens bagtanke? Hvor meget handler det eksempelvis om at lukke munden på de Radikale – her umiddelbart inden Minkkommissionen kommer med dens kontroversielle beretning? Lars Løkke skal aldrig undervurderes. Tværtimod har han netop kastet blå blok ud i kaos: Med sin udmelding om, at Moderaterne ikke vil lægge stemmer til en ren borgerlige regering, har han reelt gjort det umuligt for Jakob Ellemann og Søren Pape at kunne blive statsminister. Samtidig kæmper Morten Messerschmidt med større og større problemer i Dansk Folkeparti. Hvorfor smækker fremtidens folk nu med døren? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.bookbeat.dk/borgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.