Rokade svækker regeringen

Nick Hækkerups exit fra dansk politik rejser mange spørgsmål: Var han på flugt fra eksplosive møgsager? Eller var den nu tidligere justitsminister bare kørt sur i magten efter 20 år på Christiansborg? Men hvorfor så blot blive direktør for Bryggeriforeningen? Under alle omstændigheder blev statsminister Mette Frederiksen endnu engang tvunget til at lave en rokade – og timingen denne gang er mildt sagt ikke den bedste. Så lang tid til næste valg er der nemlig heller ikke. Rokaden rykker flere af stjernerne over på nye ministerområder. Men vil Tesfaye og Dybvad kunne spille de samme roller som ideologiske indpiskere her? Hør blandt andet også om det forestående slagsmål om pensionsalderen og om kønsforvirring i Enhedslisten. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også skivemoedet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.