Regeringen gør, hvad de blå drømmer om

Socialdemokratiet har åbnet valgkampen i gavehumør: Pendlerne skal have hjælp, og de fattigste pensionister skal have endnu mere. De borgerlige partier er dermed blevet efterladt i et dilemma: enten at kritisere S-regeringen for at være økonomisk uansvarlig, eller at argumentere for, at der skal deles endnu flere gaver ud. Begge dele vil være en hjælp for Socialdemokratiet, der også har taget vigtige stik hjem på udlændingeområdet: Med Kosovo-aftale og Rwanda-model er det lykkedes for S-regeringen at neutralisere de borgerlige – ved simpelthen at gøre det i praksis, som de blå hidtil kun har talt om. Og hvad med forsvarspolitikken? Også her er de blå skubbet i defensiven. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.