Nej-siden har momentum

Dramaet fortættes i dansk politik, ikke kun mellem blokkene, men i allerhøjeste grad også mellem ja- og nej-siden frem mod folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet om blot 68 dage, den 1. juni. Siden statsminister Mette Frederiksen udskrev den nye EU-afstemning, har ja-siden tabt vælgeropbakning dag for dag, mens nej-siden omvendt vinder hastigt frem. Nej-generalen Morten Messerschmidt er dog røget ind i nye problemer i Dansk Folkeparti, mens Ja-jokeren Pia Olsen Dyhr netop har holdt en brandtale på SF’s landsmøde. Som så mange gange før er en ægte EU-gyser derfor under opsejling. Samtidig er S-regeringen ramt af en stribe møgsager – fra forsinket varmecheck over fake news om fulde unge til svigt af handicappede. Ny måling viser tilmed, at Lars Løkke kan gå hen og bliver kongemager. Hvad sker der, hvis Moderaterne rent faktisk får rollen som tungen på vægtskålen? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.