Mette F. overhaler Fogh højre om

Amerikanske soldater på dansk jord. Sådan lyder statsministerens nye hardliner-budskab. Mette Frederiksen er godt i gang med at overhale selv Anders Fogh højre om og lægger nu op til et historisk tæt militærsamarbejde med USA. Det er ikke noget, der behager hverken Enhedslisten eller SF, men det er måske netop en del af øvelsen. For hvis de røde er imod, så kan det måske bekræfte borgerlige vælgere i, at det vil være en god ide at give Mette Frederiksen fire år mere. Og netop valgrygterne rumler på Christiansborg. Balladen om dagpenge og jobreform kan i sidste ende give Mette Frederiksen en anledning til at udskrive et forårsvalg – ganske bekvemt inden minkkommissonen kommer med dens beretning. Er der et lynvalg på vej? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.