Nervekrig tyvstarter valgkampen

Blokpolitikken er straks vendt tilbage, her efter coronakrisen nu officielt er slut. S-regeringen står stejlt over for de fire borgerlige partier, som blokerer for den jobreform, som finansminister Nicolai Wammen præsenterede sidste fredag. Begge parter har malet sig op i et hjørne, og nu er en taktisk nervekrig brudt ud på Christiansborg. Hele aftalen risikerer at ryge på gulvet. Står den på iskold blokpolitik frem mod valget? Hvem blinker først? Det er spørgsmålet i en uge, hvor dramaet fortsætter i Dansk Folkeparti: Den nye formand Morten Messerschmidt skal sammen med sin unge løjtnant Peter Kofod forsøge at skabe samling i partiet og ikke mindst i folketingsgruppen. Det kan vise sig at blive en vanskelig opgave. Vil det lykkes for Messerschmidt at genrejse Dansk Folkeparti? Eller er splittelsen kun udskudt? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.