Årskavalkade 2021

Sjældent har et ikke-valgår været så vildt og dramatisk i dansk politik! Hør om de 10 mest dramatiske begivenheder i dansk politik i 2021. For der har været nok at vælge imellem: Mink-sagen eksploderede mellem hænderne på statsminister Mette Frederiksen, der pludselig ikke længere er så urørlig. Det var Inger Støjberg bestemt heller ikke. Hun blev dømt i Rigsretssagen og efterfølgende kendt uværdig til at sidde i Folketinget. Og Kristian Thulesen Dahl tog konsekvensen af endnu et nederlag ved kommunalvalget og trak sig som formand for DF. Samtidig gik flere og flere løsgængere solo, mens antallet af partier på stemmesedlen slog rekord. Men hvad var det vildeste i 2021? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.