Triumf for Messerschmidt

Efter Inger Støjberg er blevet dømt skyldig i rigsretten og dernæst kendt uværdig til at sidde i Folketinget, og Morten Messerschmidt samtidig har fået annulleret sin byretsdom, står han nu som storfavorit til at blive ny formand for Dansk Folkeparti. Men kampen er endnu ikke vundet, for pludselig stiller også Martin Henriksen op. Og hvad med Inger Støjberg? Er hun helt udelukket nu? Spørgsmål er der nok af i en juleuge, hvor corona igen slår gnister på Christiansborg. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

One thought on “Triumf for Messerschmidt

  1. Der er en meget vigtig ting, som mange slet ikke taler om, og det er afskaffelsen af kongebrevet. Der står følgende på Wikipedia:

    “Det var en forudsætning for indgåelse af ægteskab, hvis den ene af parterne var under 18 år. Hvis det ansøgende par begge var ældre end 16 år og havde rådighed over en bolig, eller pigen var fyldt 15 år og gravid (og den mandlige part over 16), fik de som regel tilladelse til ægteskab. Kongebrev blev afskaffet pr. 1. februar 2017 og udskrevet af ægteskabsloven. ”
    (Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Kongebrev)

    Så effekten af adskillelsen har for evig ændret en institution, som tidligere gav mulighed for, at unge mennesker fik papir på deres kærlighed…

    Glædelig jul og Godt nytår herfra, og tak for mange gode episoder af Borgen Unplugged i løbet af året. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.