DF slået tilbage til Fremskridtspartiet

Magtopgøret i Dansk Folkeparti er brudt ud i lys lue, efter at Morten Messerschmidt har meldt sig som kandidat til at efterfølge Kristian Thulesen Dahl som formand. Flere prominente DF’ere er gået til direkte modangreb på Messerschmidt, og det politiske kaos begynder at minde om nedsmeltningen i Fremskridtspartiet tilbage i 1995. Samtidig stiger presset på S-regeringen efter, det er kommet frem, at departementschef Barbara Bertelsen forsøgte at tryne eksperter og myndigheder til offentligt at støtte regeringens ulovlige beslutning om at aflive alle mink. Nye kontroversielle sms’er er kommet frem, og de blå er helt oppe i det røde felt. Hør også om finansloven, der mindre dramatisk er på vej, og de Radikale som til gengæld er begyndt at vride sig fri fra Mette Frederiksen. Er statsministeren endegyldigt ved at miste sin position som urørlig? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

One thought on “DF slået tilbage til Fremskridtspartiet

  1. Gode pointer omkring formandsvalget. Det nærmer sig det komiske, at en mand som er bedrageridømt i byretten nu igen vil bøje regler for at styrke eget spil…

    Man kan godt undre sig over, at René Christensen er så tavs som han er. Der melder sig en vis undren over, at han ikke har meldt sit kandidatur. Set udefra kunne det godt ligne, at han kunne samle partiet, så hvad er mon baggrunden for, at han ikke har meldt noget endnu? Det er en farce. Der mangler egentlig kun en Cuba Caramel med cola og is når det landsmøde løber af stabelen. Der kommer fuld valuta for pengene den 23/1. 🙂

    Det ville være godt for de radikale hvis Vestager kunne sparke lidt røv i bukserne på partiet. Jeg mistænker, der er mange som har indtryk af, at Sofie Carsten Nielsen råber mere i medierne end hun banker i bordet dér hvor det virkelig gør en forskel. Siden Østergaard gik som formand har partiet sænket sig som en skødehund – jo, man bræher lidt engang imellem, men Mette ved hvor hun har dem, for ingen i partiet tør møde valgurnerne lige nu. Nok derfor en del radikale er spændt på, om Lars Løkke vågner nu hvor kommunalvalget ER overstået… 😛

    God weekend – og tak for denne episode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.