Radikale angriber Mette Frederiksen

Svækkelsen af statsminister Mette Frederiksen accelerer dag for dag: Nu kommer angrebene også fra hendes egne støttepartier. De Radikales leder Sofie Carsten Nielsen langer voldsomt ud efter Mette Frederiksen, som hun kalder for magtfuldkommen. S-regeringen har udvist ”ringeagt” for Folketinget, og statsministeren misbruger embedsværket på ”en farlig måde”. Sofie Carsten Nielsen truer ligefrem med at trække støtten. Men er det tomme trusler? Det er ét af spørgsmålene i en uge, hvor tidligere fødevareminister Mogens Jensen havde meget svært ved at huske noget som helst i Minkkommissionen. Samtidig begynder rigsretssagen mod Inger Støjberg at nærme sig dommens dag. Hør også om de største dramaer ved næste uges kommunal- og regionsrådsvalg, hvor Socialdemokratiet risikerer at tabe magten i København. Vil minkskandalen trække Socialdemokratiet ned over hele landet? Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk og i denne uge også www.hellofresh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.