Pigtråd og holdkæftbolsje fra Tesfaye

Rigsretten har ikke skræmt udlændingeminister Mattias Tesfaye. Tværtimod. Han er klar til at afsøge nye grænser, og har netop været i Litauen for at se den militære pigtråd, som Danmark har solgt. Herhjemme er han dog lidt mere i defensiven efter et andet besøg – ved udrejsecenter Kærshovedgaard. Udlændingedebatten sitrer igen. Dog uden Dansk Folkeparti i hovedrollen: Pia Kjærsgaard siger nu, at hun ikke vil stille op imod Kristian Thulesen Dahl i et kampvalg om formandsposten i Dansk Folkeparti. Betyder det, at der nu er ro i partiet? Og hvad med Enhedslisten, der har problemer med krænkelser, mobning og stress? Risikerer den sag at blæse op i hovedet på Mai Villadsen, som metoo-sagerne gjorde det med de Radikale og Sofie Carsten Nielsen? Det er gode spørgsmål i en uge, der blandt andet også har budt på et nyt kapitel i Minkgate. Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen har svarene.
Borgen Unplugged produceres i samarbejde med www.bagsvaerdlakrids.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.